Η οδοντιατρική κλινική μας


Σας καλωσορίζουμε στη LUCKY SMILE!
Η κλινική μας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2017, βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αγίου Δημητρίου 35 με Σούτσου 10). Είναι νεοσύστατη, εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, τα οποία πληρούν όλους τους κανόνες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, όσον αφορά την ασφάλεια, την υγιεινή και την αποστείρωση.

Σας υποδεχόμαστε σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον που προσπαθεί να καλύψει τις υψηλές σας απαιτήσεις, αναφορικά με το αισθητικό αποτέλεσμα και την άριστη στοματική υγιεινή.
Διαθέτουμε ένα πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό εξειδικευμένων οδοντιάτρων. Ο κάθε ιατρός κατέχει ορισμένο τίτλο ειδικότητας και επεμβαίνει αποκλειστικά και μόνο στο αντικείμενο της ειδικότητας του, καλύπτοντας τελικά όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και τη συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας και αισθητικής. Η χρήση τεχνολογίας γενιάς καθώς και η ποιότητα του εξοπλισμού, των μηχανημάτων, των εργαλείων και υλικών, διασφαλίζουν το κατά το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο των παρεχόμενων οδοντιατρικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο με:
  • Ψηφιακή ακτινογραφική απεικόνιση
  • Οδοντοτεχνικό εργαστήριο
  • Φορητή οδοντιατρική μονάδα πλήρως εξοπλισμένη για κατοίκων φροντίδα (ΑΜΕΑ ή οποιαδήποτε άλλη κινητική και μεταφορική δυσκολία)    
  • Πλήρης  ψηφιακός  εξοπλισμός σύγχρονης τεχνολογίας για προσθετικές αποκαταστάσεις  με  τη χρήση CAD/CAM

Στόχος της κλινικής μας είναι να αποκτήσετε όχι μόνο άριστη στοματική υγεία, αλλά και ένα όμορφο και γοητευτικό χαμόγελο!